Как работи TUT Immune

Тут Имун е подходящ за бебета и деца от всяка възраст. Той съдържа важни ценни съставки, подпомагащи естествените функции на имунната система. След прием на сиропчето, настъпва бързо синергично (допълващо) действие на неговите съставки (лактоферин, цинк, витамин D3 и инозитол), както в лимфите и мукозните секрети (слюнка, сълзи, носна лигавица и др.), така и в дробовете, червата, уринарния тракт и на всички места, където има заплаха от възпалителни процеси и вирусни инфекции.

Тут Имун има антивирусно, антибактериално, противовъзпалително, противопаразитно и пробиотично действие. Продуктът подпомага умението на имунната система да се самообучава след борбата с всеки настъпил вредител, както отвън, така и възникнал такъв в организма, вследствие на слаб имунитет.

Дозировката е съобразена с допустимите норми.

Тут Имун не съдържа захар, глутен, изкуствени оцветители, изкуствени подсладители и ароматизатори.

Характеристики и ползи

  • Поддържа имунната система
  • Регулира имунната клетъчна активност

Лактоферинът се синтезира в организма чрез имунни клетки, когато тялото е под заплаха от заразяване. Той поддържа имунната система чрез повишаване на имунната клетъчна активност. Лактоферинът се среща естествено в телесни секрети, включително кърма, сълзи, слуз, слюнка. Витамин D подпомага имунната защита като в същото време e необходим цинк за здрава имунна клетка.

Лактоферинът принадлежи на вродената имунна система. Той свързва и извършва транспорт на железни йони и има също антибактериално, антивирусно, антипаразитно действие и каталитична функции.